Oltiin lasten kanssa pyhä koulussa ja sielä oli aiheena Daavid ja Goljat.  Opetuksen jälkeen leikittiin useita leikkejä mikä oli tosi kiva koska ryhmä on 3-6 vuotiaille lapsille tässä muutama leikki mikä jäi mieleen.

Daavid surmaa jätin: Ihan yksin kertainen leikki valitaan Daavid ja Goljat. Aluksi aikuinen voi vaikka olla Goljat. Daavidille annetaan kolme pehmo palloa(siis tosipehmosia) ja män saa heittää Goljattia jos hän osuu pittää Goljatin kaatua. myöhemmin myös isoimpia lapsia voi ottaa Goljatiksi. Oli tosi hauska leikki.

Mikä esine puuttuu: Tämä perinteine muistin testaus leikkin voi soveltaa mihin tahansa raamatun tarinaan kunhan esinet joita siihen valitaan ovat aiheen mukaisia, Tarvikket: jokunverran eri esineitä eim vaikka 10 erillaista. David aiheeseen liittyen :lammas, linko, iso miesnukke sotilaan asussa, pieni poika nukke paimenen asussa,karhu, leijona yms. Iso lina jolla kaikki esineet saa peittoon. Esineet esitellään lapsille ja pyydetään muistamaan kaikki.Aikunen ottaa yhden esineen ja lasten tulee tietää mikä esine puuttuu.Joak arvaa saa tulla ottamaan seuraavan esineen.

Paimenet marssii leikki: Tämä oli laulu leikistä Lumi ukkot ... leikistä sävelin jso ei tiedä kannatta valita joku  yksinkertainen rallatus.Leikki mene niin ettää laulettaan laulaua:"Paimenet marsii marssii marsii" ja kaikki marssivat. siten lapset saavat ehdottaa uutta liikettä esim hyppivät ja sitten lauletaan "Paimenet hyppivät hyppivät" jne.