Muistolause 1 Tess 5:18 Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa.

Opettelimme muistolauseen kiitos kierroksen avulla: Kukka kiersi kädestä toiseen samalla kun toistimme lausetta ja kun lause loppui kukka pysähtyi ja se jolle kukka jäi sai sanoa yhden asian josta on kiitollinen. Toistimme lasuetta aika monta kertaa ja sitten jokainen joka ei ollut sanonut mistä on kiitollinen sai sanoa kiitos aiheen.

Syksy%202014%20031.jpg

Opetus: (tahpahtui teltassa)

Kauan sitten Jumalan kansa oli pääsyt vapauteen orjuudesta ja he elivät autiomaassa He elivät teltoissa. Kansa joutui elämään monta vuotta 40 näissä teltoissa erämaassa jossa ei ollut mahdollisuutta viljellä tai muutenkaaan huolehtia monestakaan asiasta. Jumala piti huolta koko ajan Israelilaisista he saivat taivaasta manna nimistä leipää. Ja Jumala lähetti lintuja heidän ruuakseen. He saivat myös vettä kalliosta ihmeen kautta. Koko tuon ajan kansan vaatteet eivätä kengät kuluneet. Kun israelilaiset pääsivät luvattuun maahan jumala antoi heille juhlia jsosa he muistelisivat Jumalan hyvyyttä heitä kohtaan yksi juhlista oli nimeltä lehtimaja juhla, jonka tarkoitus oli musituttaa Jumalan huolenpidosta tuona erämää aikana ja tuoda kiitos sen vuoden sadosta Jumallalle jolta kaikki maan antimet tulevat.

Minun elämässä Jumal on pitänyt ihmeellisellä tavalla huolata siksi tahdon juhlia ja muistella sitä että jUmala on pitänyt meistä huolta. Meillä oli huono rhatilanne ja rukoilin Jumalata apua ja eräs henkilö lähetti laatikollisen leipää postissa vaikka ei tiennyt meidän tilanteesta mitään.

 

Kerhossa tanssimme israelilaisia tansseja Maym https://www.youtube.com/watch?v=X15ODiDDev8 joka perustuu Jesaan  12:3  Te saatte ilolla ammentaa vettä pelastuksen lähteistä.

ja Hashual(kettu) https://www.youtube.com/watch?v=QwLRUrReknQ joka on Lulujen laulusta( korkeaveisu) 2:15  Ottakaamme ketut kiinni, pienet ketut, jotka viinitarhoja turmelevat, sillä viinitarhamme ovat kukassa.