Danile 6 luku

Esitin kertomuksen sormi nukeilamme ja legoilla.

Leikki: Tehdään maja leijonan luolaksi ja sielo voi olla "leijonia" ja yksi laitetaan sinne Danieliksi. Ja leijonat eivät voi syödö häntä.

Leijonanukkuu leikki: Sama kuin karhu nukkuu mutta sanoilla. Leijona nukkuu X2 Omasa luolasansa ei ole vaaraa kellään näin sitä leikitellään.  Leijona nukkuu X2 Omasa luolasansa eipäs nukukkaan. Eli leikki on hyvin yksin kertainen niille jotka ei tiedä miten leikitään: Yksi on leijona joka nukkuu, muut  kiertää kehää laulelen tätä laulua. Ja kun sanotaan eipäs nukukaan leijona nousee ja yrittää saada jonkun kiinni. Kiinni jääneestä tulee uusi leijona ja leikki jatkuu.

Leijona leikki (leikittiin pyhäkoulussa): Yksi on enkeli muut leijonia. Leijona kontaavat ja ärjyvät ja murisevat. Kun enkeli sanoo kuono kiinni. Pitää kaikkien olla ihan hiljaa ja paikallan. Ja kun enkeli sanoo kuono auki saa liikua ja ärjyä leikkiä voi vaikeutta että jos joku liikkuu tippuu pois pelistä. Enkelille rekvissittaksi voi otta joulukuusen koristenauhan sädekehäksi muutettuna.

 Askartelu idea esim tämönen naamari jonka ite tein ilman kaavoja.